PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A MURIT CARBONIZAT

A MURIT CARBONIZAT

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

 

Sfârșit cumplit pentru un bătrân de 85 de ani din localitatea dâmbovițeană Hagioaica. Un incendiu izbucnit la o bucătărie de vară l-a prins pe bătrân în interior și acesta a sfârșit carbonizat. Pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările, dar pentru bietul om era prea târziu.
Tragedia s-a petrecut în localitatea Hagioaica din județul Dâmbovița. Incendiul a izbucnit la orele prânzului la bucătăria de vară unde bătrânul de 85 de ani se afla în acel moment. Flăcările s-au extins rapid și l-au ținut captiv în interior. Vecinii au alertat imediat pompierii și au anunțat că în clădire se află o persoană. Pompierii au intervenit pentru stingerea focului și atunci au dat peste trupul bărbatului carbonizat. Acesta a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei. Polițiștii au deschis dosar pentru ucidere din culpă. ISU Dâmbovița efectuează o anchetă pentru a stabili de la ce a pornit incendiul.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe