PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A RĂMAS DIN NOU SUB CERUL LIBER

A RĂMAS DIN NOU SUB CERUL LIBER

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Un bătrân din Teiș a rămas pe drumuri pentru a doua oară. Omul s-a despărțit de soție și familia l-a îndepărtat din casa în care a locuit o viață, așa că un localnic s-a gândit să-l ajute lăsându-l într-o locuință din zona împădurită din Teiș. Luni, bătrânul a lăsat focul aprins în soba improvizată și a plecat prin comună. Locuința a fost cuprinsă de flăcări și s-a facut scrum. Acum este din nou sub cerul liber.
Vecinii din zonă au alertat pompierii și primăria după ce au văzut că locuința din mijlocul pădurii a fost cuprinsă de flăcări. O bătrână care locuia în apropiere le-a spus salvatorilor că este posibil ca bătrânul să fi fost suprins de flăcări în interior. Pompierii au localizat rapid focul și au reușit să pătrundă în interior unde din fericire nu au găsit pe nimeni.
În locuința improvizată stătea un bătrân de 73 de ani din Târgoviște pe care familia l-a îndepărtat din cauza că era mereu beat și recalcitrant. Unui localnic din Teiș i s-a făcut milă de el și l-a lăsat să locuiască aici.
Flăcările au mistuit coliba și bătrânul a rămas din nou sub cerul liber.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe