PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A REVENIT CUCU – VIDEO

A REVENIT CUCU – VIDEO

de admin
116 vizualizări

Democrat-liberalii damboviteni traverseaza o perioada dificila, aflandu-se in plin proces de reorganizare. Fosta conducere judeteana a fost indepartata, iar multi dinte primari si consilierii locali bat pe la usile puterii social-democrate. In aceste conditii, actuala conducere judeteana s-a vazut pusa in situatia de a-I reinvia, din punct de vedere politic, pe unii colegi despre care nu se mai auzise nimic de multa vreme. De exemplu, l-au reactivit sip e fostul presedinte social-democrat al Consiliului Judetean din perioada 2000-2004, Aurel Cucu.

La prima sa reaparitie in fata presei locale, dupa mai bine de sase ani de absenta, Aurel Cucu a criticat in termeni duri actuala guvernare PSD-UNPR-PC. In calitate de presedinte al Comisiei economice a PDL Dambovita, acesta a trecut in revista principalele probleme cu care se confrunta judetul. Pe un loc fruntas ar fi starea necorespunzatoare a drumurilor existente.

In concluzie, Aurel Cucu deplange starea deplorabila a drumurilor din judetul Dambovita, dar uita sa spuna ca o parte din vina o poarta chiar el. Nu o spunem noi, o spune istoria.

 

Iulian Bănășanu

Radu Constantinescu

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe