PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A VRUT SĂ-ȘI ARUNCE COPIII DE PE BLOC – VIDEO

A VRUT SĂ-ȘI ARUNCE COPIII DE PE BLOC – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Clipe de cosmar intr-un cartieri din Giurgiu! Un barbat de 33 de ani a amenintat ca se arunca de pe blocul din care a fost evacuat. Tanarul si-a luat cu el si doi copii minori si a amenintat ca ii va arunca de pe bloc daca nu i se va gasi o lucuinta. Dupa cinci ore de negocieri, barbatul a coborat de pe bloc si a fost saltat de politisti. Cazul a intrat acum si in atentia Protectiei Copilului, dupa ce barbatul si-a pus in pericol de moarte copiii.

Este pentru a treia oara cand barbatul protesteaza in acest mod. Acum s-a urcat direct pe blocul din care a fost evacuat de catre reprezentantii primariei. De aceasta data si-a obligat copiii minori sa urce cu el si a amenintat ca ii va arunca de pe bloc.

Localnici din zona s-au ingrozit cand au vazut copiii pe bloc. La fel si autoritatile. Barbatul sustine ca a fost evacuat pe nedrept din blocul social. In pielea lui mai sunt si alti giurgiuveni.

Dupa cinci ore de negocieri, barbatul a coborat de pe bloc si a fost saltat de politisti.

Barabtul risca acum sa ramana si fara copii dupa ce i-a expus unui astfel de pericol. Reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului Giurgiu au deschis o ancheta in acest sens.

Andrei Sfetcu

http://youtu.be/LLlS9IwIxZc

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe