PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Accident cumplit intr-o comuna din Muntenia: trei masini au fost implicate! Un tanar a murit din cauza ranilor!

Accident cumplit intr-o comuna din Muntenia: trei masini au fost implicate! Un tanar a murit din cauza ranilor!

de Moise Razvan
728 vizualizări

Accident cumplit in comuna Merisani, judetul Arges. Trei masini, dintre care una era parcata, au fost implicate in ciocnire, iar consecintele au fost devastatoare. Un tanar, in varsta de doar 21 de ani, a fost scos din autoturism de catre echipajele de descarcerare sosite la fata locului, care au constatat decesul acestuia!

„În urma accidentului au rezultat două victime. Una dintre acestea, persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 23 de ani, conştientă, a fost preluată de către echipajul SAJ. Pentru cea de-a doua victimă, fortele de interventie au efectuat manevre de descarcerare. La momentul extragerii acesteia şi predării echipajului SMURD de Terapie Intensivă Mobilă s-a constatat că prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe