PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACCIDENT GRAV LA MĂTĂSARU! SE PARE CĂ LA VOLAN ERA UN COPIL DE 14 ANI

ACCIDENT GRAV LA MĂTĂSARU! SE PARE CĂ LA VOLAN ERA UN COPIL DE 14 ANI

de Andrei Oprescu
20 vizualizări

Accident grav în Dâmbovița, la Tețcoiu. Un copil de 15 ani a ajuns în stare gravă la Spitalul din Găești, după ce mașina în care se afla a intrat cu viteză într-un stâlp de pe marginea drumului. Martorii spun că în mașină ar fi fost patru copii, însă trei dintrei ei ar fi fugit de la fața locului. Se zvonește că mașina era condusă de un copil de 12 ani. Polițiștii din Găești sunt pe urmele lor.

UPDATE:  Tinerii care erau în mașina care a lovit un stâlp au fost identificați de către polițiștii din Găești. Doi dintre ei sunt acum la Spitalul din Găești, unde primesc îngrijiri medicale, aceștia prezentând răni superficiale. Cel de-al treilea rănit a fost adus în stare gravă la Spitalul județean Târgoviște. Polițiștii au stabilit că mașina era condusă de un tânăr de 14 ani din Mogoșani. Acesta sustrăsese autoturismul cu care a făcut accident de la o rudă. El este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă, furt în scop de folosință, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

UPDATE:  Brăduț, băiatul de 15 ani rănit grav în accident, a fost transferat la Spitalul Bagdazar Arseni din București, starea lui de sănatate fiind foarte gravă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe