PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACCIDENT PE ȘOSEAUA DE CENTURĂ – VIDEO

ACCIDENT PE ȘOSEAUA DE CENTURĂ – VIDEO

de admin
11 vizualizări

Accident grav pe șoseaua de centură a Alexandriei. Două autoturisme s-au făcut praf și opt persoane au ajuns la spital în stare gravă, după ce șoferul unui autoturism a intrat în intersecție fără să oprească la Stop. Impactul a fost atât de puternic încât una dintre mașini a fost proiectată în șanț, iar cealaltă s-a răsturnat pe o parte.
Accidentul s-a produs pe centura ocolitoare a municipiului Alexandria, la intersecția cu DJ 703, între localitățile Mavrodin și Buzescu. Opt persoane au fost ranite grva. Medcii ajunsi la fata locului au ransformat drumul in spital mobil
Martorii spun că unul dintre șoferi a rămas blocat în mașină.A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru scoaterea acestuia dintre fiarele contorsionate.
Ranitii au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria, cu trei ambulnate.
O tânără care se afla în stare foarte gravă a fost trimisă la București . Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Mihaela Nedelcuță
Paul Nanian

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe