PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACCIDENT SPECTACULOS

ACCIDENT SPECTACULOS

de Mditv
8 vizualizări

Accident spectaculos in Teleorman! O depasire neinspirata a bagat patru oameni in spital, printre care si un copil. Soferul a pierdut controlul autoturismului care s-a rasturnat de cateva ori si s-a oprit intr-o padure. Martorii spun ca victimele au fost aruncate din masina transformata intr-un morman de fiare.

Accidentul rutier s-a produs pe Drumul European  70, între localitățile Alexandria și Vitănești. Martorii spun că tânărul care se afla la volan a intrat într-o depășire, însă nu a văzut că din sens opus venea un alt autoturism. A tras  bruct dreapta de volan, a intrat într-un șanț de beton, apoi s-a răsturnat de patru ori, în afara carosabilului. Mașina s-a oprit, pe roți,  în pădure.

În autoturism se aflau șoferul și încă cinci pasageri. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina implicată s-a făcut praf, iar victimele au fost aruncate prin geam, pe câmp.Inițial, șoferul a susținut că a fost acroșat de o altă mașină, care ar fi încercat să-l depășească, în timp ce și el se afla într-o alta depășire. Ulterior, tânărul a renunțat la această variantă și a recunoscut faptul că nu a fost lovit de nici un alt autoturism.

Dintre cele șase persoane care se aflau în mașină, doar șoferul a scăpat nevătămat, cel mai probabil datorită centurii de siguranță. Ceilalți cinci, nu au avut același noroc. Au ajuns la Spitalul Județean din Alexandria cu trei ambulanțe. Copilul a fost transportat, ulterior, la un spital din București.

Din cauza accidnetului, circulația în zonă a fost restricționată timp de aproape oră . Coloana de mașini s-a întins pe o distanță de câțiva kilometri. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească care a fost adevărata cauză a producerii accidentului  și cine se face vinovat.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe