PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACȚIUNE A POLIȚIEI ECONOMICE ÎN LOCURILE DIN TÂRGOVIȘTE UNDE SE COMERCIALIZEAZĂ MĂRȚIȘOARE, BIJUTERII ȘI FLORI

ACȚIUNE A POLIȚIEI ECONOMICE ÎN LOCURILE DIN TÂRGOVIȘTE UNDE SE COMERCIALIZEAZĂ MĂRȚIȘOARE, BIJUTERII ȘI FLORI

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Astazi, 28 februarie, in intervalul orar 12:00-16:00, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au organizat o actiune, pe raza municipiului Targoviste, pe linia verificarii legalitatii actelor de comert cu articole artizanale specifice perioadei (martisoare, flori si bijuterii).

In cadrul actiunii, au fost verificati 39 de agenti economici, iar pentru neregulile descoperite au fost aplicate 14 sanctiuni contraventionale a caror valoare se ridica la 25.500 de lei.

Din totalul amenzilor, 12 au fost la Legea nr.12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

De asemenea, au fost confiscate peste 88 de grame de bijuterii din aur, in valoare de 15.840 de lei, flori si martisoare, in cuantum de 3.070 de lei si 305 lei, numerar.

Totodata, pe numele unui barbat, reprezentantul unei societati comerciale, a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii unor fapte de evaziune fiscala intrucat, cu ocazia controlului, au fost descoperite evidente contabile duble privind activitatea societatii, respectiv comercializarea de bijuterii din aur.

Urmeaza ca prejudiciul sa fie stabilit pe parcursul cercetarilor.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe