PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACUZATII DE CORUPTIE LA CANDESTI! TIBERIU GHEORMAN ACUZA NEREGULI GRAVE CU PRIVIRE LA CHELTUIREA BANILOR PUBLICI!

ACUZATII DE CORUPTIE LA CANDESTI! TIBERIU GHEORMAN ACUZA NEREGULI GRAVE CU PRIVIRE LA CHELTUIREA BANILOR PUBLICI!

de Moise Razvan
433 vizualizări

Acuzatii de coruptie in localitatea Candesti, facute chiar de fostul primar al comunei, Tiberiu Gheorman. Acesta a adus in atentia opiniei publice, intr-o declaratie de presa, mai multe nereguli grave cu privire la modul in care s-a facut rectificarea rectificarea bugetului comunei Candesti, dar si in ceea ce priveste cheltuirea in general a banilor publici de catre administratia localitatii.

O prima achizitie suspecta, reclamata de fostul edil, este chiar una pentru aprobarea careia primarul localitatii a convocat de urgenta Consiliul Local, dupa spusele lui Gheorman: demontarea centralei termice de la scoala Candesti si montarea alteia noi, pentru care se va plati ametitoarea suma de 22.000 de lei, adica peste 4.000 de euro. „Doamna Neculoiu, la dumneavoastra acasa ati fi platit 220 de milioane de lei vechi? In mod normal pentru aceasta lucrare nu poti plati mai mult de 1.000-1.500 de lei! Cum v-ati permis ca din banul public sa faceti asemenea jaf?” sunt intrebarile adresate de Gheorman directoarei scolii din Candesti, ramase din cate se pare fara raspuns.

De asemenea, Tiberiu Gheorman a criticat-o si pe primarita comunei, Georgeta Popa, pe care o acuza de lipsa de transparenta. Acesta a solicitat mai multe documente cu privire la reabilitarea dispensarului Dragodanesti, pe care administratia locala nu le-a pus la dispozitie. „Am sesizat clar si atunci, in adresa si aici, ca sunt grave probleme legate de modul in care a fost executata aceasta lucrare! Nu ati transmis niciun fel de document in termenul legal de 10 zile, nimic! Doamna primar Popa Georgeta, daca atunci erau suspiciuni legate de fapte de coruptie in legatura cu aceasta lucrare, datorita faptului ca ati refuzat sa transmiteti documentele singura va acuzati!”, a spus Gheorman.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe