PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACUZE NEFONDATE MARCA ȚUȚUIANU

ACUZE NEFONDATE MARCA ȚUȚUIANU

de Andrei Oprescu
32 vizualizări

Acuzații nefondate din partea lui Adrian Țuțuianu! Dumitru Miculescu, copreședintele PNL Dâmbovița are o reacție vehementă împotriva declarațiilor președintelui PSD Dâmbovița. Miculescu a arătat că toate acuzele formulate de acesta sunt lipsite de sens și nu reprezintă decât o tentativă disperată a lui Țuțuianu în încercarea sa de a păcăli electoratul dâmbovițean.

Printr-un comunicat de presă, Dumitru Miculescu, președinte PNL Dâmbovița, demonstrează că acuzațiile formulate de Țuțuianu nu sunt altceva decât un atac direct asupra mediului de afaceri din județ.

COMUNICAT DE PRESĂ

Păcatele administrative îl chinuie pe președintele CJD, Adrian Țuțuianu, care, în loc de smerenie, alege să mintă chiar în Săptămâna Mare pentru a-și adormi propria conștiință. Adrian Țuțuianu spune că eu aș influența niște instituții de control ale statului român, în detrimentul oamenilor de afaceri din județ. Ca reprezentant al mediului de afaceri, cred că această declarație îl descalifică total și iremediabil pe Adrian Țuțuianu în fața oamenilor de afaceri locali, care știu problemele reale cu care se confruntă.

Nu mai târziu de săptămâna trecută, ca urmare a sesizărilor și presiunilor făcute de Adrian Țuțuianu, unicului incinerator din Regiunea Sud-Muntenia, situat în județul Dâmbovița, unde erau distruse reziduurile de origine animală din întreaga zonă, i s-a suspendat abuziv activitatea. De trei luni, Garda de Mediu condusă de nimeni altul decât finul lui Adrian Țuțuianu, candidat PSD în localitatea Corbii Mari, a făcut eforturi disperate pentru a închide această afacere care funcționează legal. Consecințele suspendării vor fi dezastruoase pentru mediu și aștept să văd ce măsuri va lua DSV, împreună cu acest incontestabil „domn” Adrian Ţuţuianu, în problema deşeurilor.

În această situaţie este firească întrebarea: De ce hoțul strigă hoții? Cine este șeful finanțelor dâmbovițene? Nu cumva este membrul PSD? Cine este șeful ITM? Nu este un fost consilier local PSD, actualmente membru al Partidului Social Democrat? Pregătește, cumva, Adrian Țuțuianu un atac concentrat asupa mediului de afaceri și caută, deja, să dea vina pe altcineva? Sau vrea să instituie o situație de teroare la nivelul instituțiilor de control, asupa cărora aruncă acuzații, pentru a le duce în derizoriu activitatea și pentru a genera controale interne prin care unii să fie sancționați pentru că nu răspund la comenzi și, eventual, să fie puşi sub urmărire?

Am susținut mereu, ca reprezentant al mediului de afaceri, că îmi doresc un climat de liniște și cooperare între instituții și cei care creează și mențin locuri de muncă în acest județ. Adrian Țuțuianu nu are cum să înțeleagă acest aspect, pentru că nu știe ce înseamnă mediul de afaceri, fiind obișnuit doar cu banul public, vărsat din plin în conturile sale și ale firmei administrate de soția viceprimarului cu atribuții de primar al Târgoviştei, unde lunar intră, din bugetele primăriilor și instituțiilor din Dambovita, miliarde de lei vechi.

Cine are influenţă, prin oamenii de casă, asupra instituţiilor: Miculescu sau Ţuţuianu? Miculescu este un om de afaceri care administrează societăţi private, finanţate din bani privaţi. Ţuţuianu este un politruc care administrează un judeţ din bani publici proveniţi din taxele şi impozitele celor care muncesc.

Cer Inspectoratului Judeţean de Poliţie să se autosesizeze la gravele afirmaţii pe care acest individ pe nume Adrian Ţuţuianu le face în spațiul public şi care aduc prejudicii de imagine întregului judeţ„.

A declarat copreşedinte PNL Dâmboviţa, Dumitru Miculescu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe