PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AFACERE DE CRIZĂ, HAINE SECOND-HAND – VIDEO

AFACERE DE CRIZĂ, HAINE SECOND-HAND – VIDEO

de admin
12 vizualizări

Din cauza saraciei, romanii au ajuns sa stea la coada in fata magazinelor de haine la mana a doua! Oamenii recunosc ca nu isi mai permit sa isi cumpere imbracaminte, asa ca se multumesc si cu un articol, pe care nu dau mai mult de un leu. Nimeni nu se gandeste insa daca hainele ieftine prezinta vreun pericol pentru sanatate.
Magazinele second-hand reprezinta tinta zilnica pentru multe persoane aflate in cautarea unor haine ieftine. Numarul magazinelor de acest gen a crescut in ultimul an. In Targoviste, de exemplu, clientii se asaza la coada, in fata unor second-hand-uri, chiar inainte de deschidere. Aglomeratia este si mai mare cand oamenii sunt anuntati ca se aduce marfa sau la sfarsit de saptamana, cand articolele la mana a doua se cand chiar si cu un leu. Oamenii spun ca nu isi mai permit sa cumpere imbracaminte noua, de aceea iau cu magazinele cu haien second hand.
Din pacate, de cele mai multe ori, clientii acestor magazine nu sunt suficient de informati asupra a ceea ce cumpara si nici nu cunosc riscurile la care se expun purtand haine la mana a doua. Aceastea, in cele mai multe cazuri, nu sunt dezinfectate corespunzator, comerciantii nerespectand toate normele de igiena care se impun. Daca produsele nu sunt insotite de documentul care sa certifice ca obiectele de imbracaminte au fost curatate si dezinfectate corespunzator, exista riscul potential de a contacta diverse infectii, cum ar fi micozele sau chiar infectiile parazitare (raie sau paduchii).

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe