PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Afaceri profitabile – VIDEO

Afaceri profitabile – VIDEO

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Ce afaceri sunt mai profitabile? Daca veti intreba, oriunde in lumea civilizata, veti primi cu siguranta sute, poate chiar mii, de raspunsuri diferite. Aceiasi intrebare, in Romania, nu va avea insa decat un singur raspuns: „Cu Statul”. V-am prezentat pe parcursul zilelor trecute cateva exemple din, sa spunem asa, lumea inchisa a contractelor cu bani publici, ai caror beneficiari ,directi sau indirecti , sunt oamenii politici. Cei aflati, dupa cum se spune, la putere. Continuam si astazi cu cateva exemple ce cu siguranta, cei mai multi dintre dumneavoastra, nu le cunoasteti, dar care sunt cat se poate de concludente pentru ceea ce se defineste prin: smecherie romaneasca.

 

Daca anterior am expus doar cateva concluzii, bazate pe date extrase din declaratii de avere sau de interese, astazi vom face referire si al alte informatii obtinute de postul nostru. Acelasi consilier local, Cristian Stan, in acelasi timp sef al PSD Targoviste, nu este cu siguranta prea ingrijorat de ziua de maine. Chiar daca, dupa cum chiar el a precizat, singura s-a legatura cu propria consoarta este cea statuata de un certificat de casatorie, noi credem ca banii obtinuti de aceasta au chiar o foarte mare legatura si cu sotul, Cristian Stan.Avocat coordonator in Societatea Civila de avocati „Stan si Asociatii”, doamna Suzana Stan, sotia consilierului Cristian Stan, beneficiaza  si de banii proveniti din contracte de asistenta juridica,pe bani publici.Conform surselor MDI, unul dintre acestea sau chiar mai multe ar fi cu SC Parc Industrial Mija. O societate de unde, de-a lungul timpului, nu au lipsit controversele. Parcul, cu o suprafata de aproximativ 90 de hectare, a fost initial proprietate a CJ Dambovita, dar cum, in timp ,aproape de 60% a fost instrainat, catre controversatul om de afaceri Fahti Taher, se poate spune ca acum avem de-a face cu o asociere public-privat. O asociere ce, date fiind conditiile din parc, de la momentul actual, numai profitabila nu poate fi, deoarece mare parte din parc este o ruina. O ruina neprofitabila, dar care isi permite sa contribuie generos la bunastarea unora.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe