PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AGLOMERAȚIE ÎN PIEȚE – VIDEO

AGLOMERAȚIE ÎN PIEȚE – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Zarva mare in pietele din municipiul Targoviste! Dupa masa copioasa de Paste, satui de drob, friptura de miel si ouale rosii, targovistenii s-au îndreptat spre piețele din oraș, ca sa cumpere legume proaspete si fructe, spre incantarea comerciantilor care dupa vanzarile mari dinainte de sarbatorile Pascale fac si acum un ban in plus. Noua runda de cumparaturi a starnit si concurenta printre comercianti pentru a atrage clientii.
In Targoviste, marti de la primele ore ale diminetii comerciantii s-au grabit sa isi aseze frumos mafa proaspata in asteptarea clientilor de care nu au dus lipsa. Asta pentru ca targovistenii s-au săturat de mesele prea bogate în grăsimi, aşa că şi-au propus să pună pe masă preparate fără prea multe calorii. Bataia s-a dat pe ridichiile rosii dar si ceapa verde si salata.
Acest targovistean a vrut sa alterneze alimentele prea bogate în calorii de la masa de sarbatori cu preparate mai sănătoase.
Foarte multi comercianti au profitat de agitatia din aceste zile pentru a face un ban in plus asa ca vizita targovistenilor in piata a starnit si concurenta intre vanzatori. Unii s-au plans ca nu au reusit sa vanda mai nimic.
In curand se vor termina si bucatele preparate de sarbatori asa ca multi vor profita de deschiderea supermarketurilor pentru a-si face noi provizii.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe