PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AGLOMERATIE LA VULCANIZARI

AGLOMERATIE LA VULCANIZARI

de Andrei Oprescu
27 vizualizări

Ninsoarea a bagat frica in soferi, care au luat cu asalt vulcanizari, pentru a-si monta anvelope de iarna. Muncitorii abia mai fac fata solicitarilor, pentru ca se pare ca si in acest an conducatorii auto au lasat pe ultima suta de metri montarea pneurilor de iarna. S-au temut insa de amenzile usturatoare pe care le pot primi daca sunt prinsi de politie fara a avea autoturismele echipate pentru sezonul rece.

Targovistenii au facut coada la vulcanizari, inca de la prima ora a diminetii. Angajatii lucrau la foc automat, pentru a face fata tuturor solicitarilor. Unii soferi spun insa ca nu amenzile pe care le pot primi de la politie i-au convins sa isi doteze autoturismele cu anvelope de iarna, ci s-au gandit la siguranta lor.

Reprezentantii service-urilor auto recunosc faptul ca odata cu venirea zapezii, s-au inregistrat cereri record pentru montarea anvelopelor de iarna. Ii ajuta si legea, care ii obliga pe soferi sa aiba cauciuri de iarna, daca drumurile sunt acoperite cu zapada, gheata sau polei, indiferent de perioada anului. Astfel, in timp ce anii trecuti, anvelopele zaceau prin depozite, acum se vand ca painea calda.

Politistii sunt hotarati sa ii sanctioneze pe toti cei care sunt prinsi circuland pe drumurile publice fara pneuri de iarna. Amenda poate ajunge la 1.600 de lei.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu, Ciprian Rusa

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe