PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AGRESATA IN CLASA

AGRESATA IN CLASA

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Caz revoltator in Petresti, Dambovita. O eleva a ajuns la medic, dupa ce, sustine ea, a fost batuta de un coleg, chiar in sala de clasa. Fata de numai 14 ani spune ca a fost atacata din senin de colegul de scoala, care a lovit-o cu pumnii. Scena s-ar fi petrecut in pauza. Ea spune ca a incercat sa ceara ajutor, dar cand a vrut sa fuga din clasa, o colega s-ar fi pus in fata usii, blocandu-i iesirea. Plina de vanatai, eleva si-a scos un certificat medico-legal, iar tatal ei a depus plangere la politie.

Cu groaza, fata povesteste cum in sala de clasa, in pauza, un baiat care invata la Scoala din Gherghesti s-a naspustit asupra ei si a inceput sa o loveasca cu pumnii. Asta in timp ce un alt elev, care ii este coleg de clasa, l-ar fi indemnat pe agresor sa o loveasca mai tare. Ar fi incercat sa fuga, sa scape de bataus si sa ceara ajutor profesorilor, dar o colega i-ar fi blocat usa. Dupa ce agresorul a lasat-o in pace, a fugit acasa. Printre lacrimi i-a povestit tatalui ce a patit.

Mai grav este ca parintele sustine ca nu este prima oara cand fata lui este agresata la scoala, de acelasi baiat. L-a mai reclamat o data la reprezentantii unitatii de invatamant, dar si la politie. Baiatul a scapat doar cu un avertisment si cu un punct scazut la purtare, sustine tatal.

Acum, fata se teme sa mai mearga la scoala. Si-a scos un certificat medico-legal, care dovedeste traumatismele suferite si va merge si la politie, sa il reclame pe agresor.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe