PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AGRESOR TRANSFORMAT ÎN VICTIMĂ

AGRESOR TRANSFORMAT ÎN VICTIMĂ

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Agresorul a devenit victimă! S-a întâmplat într-un service auto, din comuna dâmbovițeană Moțăieni. Un bărbat, înarmat cu o rangă, a intrat în curtea service-ului, pentru a lovi un alt bărbat care i-ar fi înjurat fiul. Cel care trebuia să fie victimă, însă, a luat ranga și a început să-l fugărească pe tatăl băiatului. Culmea este că cel care a ajuns la spital este bărbatul care a mers cu ranga în service, pus pe scandal. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.
Totul ar fi început în oraşul Pucioasa, unde, un tânăr de 39 de ani i-ar fi adresat injurii unui băiat de 25 de ani. Cel din urmă şi-ar fi anunţat tatăl şi au plecat pe urmele individului care l-a înjurat. L-au găsit în curtea service-ului auto, de la Moţăieni, unde se afla cu maşina pentru reparaţii. Tatăl băiatului, un bărbat în vârstă de 56 de ani a intrat cu ranga în mână, hotărât să-l lovească pe cel care i-a supărat băiatul. Intenţia sa a durat doar câteva minute, pentru că individul de 39 de ani i-ar fi smuls ranga din mână şi a început să-i fugărească şi pe agresor şi pe fiul său. Bărbatul de 56 de ani s-a transformat astfel din agresor în victimă şi a ajuns la Spitalul Orășenesc Pucioasa, cu politraumatisme, de unde a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște pentru investigații medicale amănunțite. În urma examinării medico-legale, medicul legist a acordat 23-25 de zile de îngrijiri medicale. În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. În cauză, se continuă cercetările sub supravegherea și coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe