PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AJUTOARELE U.E. ZAC IN DEPOZIT

AJUTOARELE U.E. ZAC IN DEPOZIT

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Ajutoarele de la Uniunea Europeana zac in depozite! Daca la sfarsitul anului trecut, targovistenii se luau la bataie la coada, de frica sa nu ramana fara produsele alimentare, acum la depozitul unde sunt distribuite bate vantul. De aproape doua saptamani, targovistenii cu pensii mici sunt asteptati sa isi ridice ajutoarele europene, dar in zadar. Nici macar jumatate dintre ele nu au fost distribuite pana acum.

Aceasta pensionara din Targoviste a venit sa isi ridice ajutoarele de la Uniunea Europeana, la prima ora a diminetii. Ea spune ca ii sunt de folos, pentru ca pensia mica nu ii permite sa isi cumpere cele necesare. Alti pensionari insa nu s-au inghesuit sa isi ridice produsele, iar acestea zac in depozitul din Targoviste. Este a doua etapa de distribuire. Anul trecut au primit ajutorele europene pensionarii, somerii si cei care sufera de un handicap. Ajutoarele ramase se redistribuie acum numai varstnicilor cu pensii sub 400 de lei. Pot beneficia insa  de produsele alimentare si cei care se aflau pe liste anul trecut, dar nu au ajuns la depozit.

Cert este ca la depozitul din Targoviste bate vantul. Sunt mai multi cei care se intereseaza daca au dreptul la ajutoare, decat cei care ar trebui sa si le ridice.

Autoritatile cred ca pensionarii s-au speriat de vremea rea din ultima perioada, de aceea nu au ajuns inca la depozit pentru a-si lua ajutoarele europene. De saptamana trecuta pana acum abia o treime din produse au fost distribuite.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe