PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AJUTOR PENTRU DÂMBOVIȚEANUL MUTILAT DE URS – VIDEO

AJUTOR PENTRU DÂMBOVIȚEANUL MUTILAT DE URS – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

A ramas mutilat, dupa ce a fost atacat de urs, in localitatea Varfuri. Familia barbatului care a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost ranit de animalul salbatic, a cerut ajutor Crucii Rosii! Damboviteanul este internat intr-un spital din Bucuresti si are nevoie de bani pentru interventii medicale de specialitate. Toti cei care vor sa ii sara in ajutor, pot face o donatie la Crucea Rosie Dambovita.

In urma cu aproape trei saptamani, barbatul a fost atacat de o ursoaica, in timp ce se afla in livada, in comuna Varfuri. Animalul salbatic, care ranise alti doi localnici cu cateva ore mai inainte, l-a muscat de cap si i-a provocat fracturi la membre. Barbatul de 57 de ani a fost transportat de urgenta la un spital din Bucuresti. Este si acum internat, pentru ca ranile lui au fost extrem de grave. In urma atacului ursoaicei, are mainile si picioarele distruse. Fara interventie medicala de specialitate, va ramane mutilat. Disperata, familia barbatului cere ajutor pentru a putea plati costurile medicale.

Dambovitenii care vor sa ii vina in ajutorul barbatului, pot face o donatie la sediul Crucii Rosii.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu, Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe