PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AJUTOR PENTRU ÎNGERI – VIDEO

AJUTOR PENTRU ÎNGERI – VIDEO

de admin
15 vizualizări

In urma cu numai o saptamana, MDI TV v-a prezentat povestea a noua copii din Targoviste, care traiau in cea mai lucie saracie. Ingerii in mizerie au primit insa o noua sansa la o copilarie mai fericita. Omul de afaceri Gigi Becali le-a aflat povestea si a tinut sa le trimita un ajutor, din spatele gratiilor. Cei noua copii si parintii lor au primit daruri la care nici macar nu au indraznit sa viseze. Vor avea parte de sarbatori fericite, pentru ca, pentru prima oara, cineva le-a aratat ca nu sunt singuri.
Cand MDI TV a ajuns la ei pentru prima oara, acesti micuti plangeau in hohote. Singurele persoane straine care le trecusera pragul fusesera asistentii sociali, care i-au luat de langa parinti. Acum, lacrimile de pe chipul lor au disparut. In bordeiul in care locuiesc si-a gasit loc fericirea.
Iar cel care a reusit sa le stearga, macar pentru o zi, lacrimile de pe obraz, a fost Gigi Becali. Impresionat de saracia lucie in care traiesc, omul de afaceri si patronul Stelei, a dorit sa le intinda o mana de ajutor, chiar daca se afla in spatiile gratiilor.
Iar darurile nu au intarziat sa apara, pentru ca micutii le asteptau cu mare nerabdare. Cel care le-a adus a fost chiar Virgil Becali, varul lui Gigi Becali.
Si intr-adevar, Iepurasul de Paste le-a adus acestor copii multe daruri, la care nici macar nu au indraznit sa viseze vreodata. Alimente, dulciuri, hainute, lenjerii, toate aceste cadouri le-au facut sarbatorile de Paste imbelsugate.
Gigi Becali le-a trimis si aragaz, frigider, un generator de curent, insa cel mai apreciat cadou de catre micuti a fost televizorul, pe care nu l-au avut niciodata.
Iar ajutorul nu se opreste aici. Gigi Becali le-a promis ca le va cumpara si o casa, unde parintii sa ii poata creste pe cei zece copii in conditii decente. Mai mult, mezinul familiei, de numai opt luni va fi botezat de omul de afaceri. In semn de multumire, micutul va purta numele nasului, George.
Copiii i-au rasplatit pe cei care le-au adus atatea daruri cu zambetele lor si un sincer multumesc.

Mădălina Zăbavă, Mihai Eremia
Eduard Găiseanu, Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe