PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AJUTOR PENTRU O TABĂRĂ MAGICĂ

AJUTOR PENTRU O TABĂRĂ MAGICĂ

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

O tabără magică are nevoie de ajutorul nostru! După ce oamenii cu suflet mare au ajutat la montarea termopanelor, mai este un hop pentru ca cei mici să poată veni în tabăra de la Brănești- montarea celor 4 aparate de aer condiționat.

Sistemul medical lupta cu boala, nu si cu urmele ei. Undeva langa Pucioasa, la Branesti, un dambovitean a reusit sa faca ceea ce nu face statul roman. Sa le vindece si sufletele copiilor bolnavi de cancer. Totul intr-o tabara speciala: Magicamp. În fiecare an copiii diagnosticați cu cancer vin aici. Pentu ca programul să debuteze cu bine și anul acesta, tabăra are nevoie de ajutorul nostru. Cei care pot ajuta la montarea aparatelor de aer conditionat pentru ca tabara sa-si primeasca cum se cuvine oaspetii sunt rugati sa apeleze numarul de telefon 0737 449 352. MagiCamp a fost înființată de actualul ministru al sănătății în comuna natală Brănești, lângă Pucioasa. MagiCamp încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticaţi cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă, luată în modul cel mai serios, pusă la cale împreună cu medici oncologi, pediatri, psihologi specializați, entertaineri de top. Toate acestea ajută la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe