PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ALBA-NEAGRA CU MANUALELE ELEVILOR – VIDEO

ALBA-NEAGRA CU MANUALELE ELEVILOR – VIDEO

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

ducatia, incotro? Este intrebarea care se afla pe buzele tuturor de o saptamana de zile de cand clopotelul a anuntat inceperea anului scolar. Asta pentru ca in timp ce ministrul Remus Pricopie se pozeaza inaugurand cate o scoala, mii de elevi nu au unde si dupa ce sa invete. Harababura instituita in sistemul de invatamant continua cu un nou episod. Dupa ce ministrul a anuntat sus si tare ca elevii de clasa I si a II-a vor invata dupa manual digitale, iar de o saptamana acestia iau lectii dupa foi scoase la imprimanta si copiate la Xerox, Pricopie s-a razgandit. Scolarii vor primi tot manualele vechi de ani de zile, care nu mai corespund cu programa scolara. 

sta declara Pricopie pe 15 septembrie sustinand ca sub nicio forma scolarii nu vor mai folosi cartile vechi si inutile. Se pare ca ultimatumului dat de Victor Ponta l-a speriat pe Ministrul Educatiei care, de teama sa nu fie demis din functie, a dat unda verde folosirii manualelor vechi.

Timp de o saptamana de zile insa, profesorii au fost nevoiti sa le predea scolarilor de clasa I dupa foi printate si fise, la fel ca la clasa zero. Desi initial s-au aratat nemultumiti, invatatorii s-au conformat rapid.

Reporter: Cătălina Sandu

Imagine: Răducu Rădoi

https://www.youtube.com/watch?v=QTbLEzGnvVs

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe