PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ALBIA UNUI RÂU PROVOACĂ SCANDAL – VIDEO

ALBIA UNUI RÂU PROVOACĂ SCANDAL – VIDEO

de admin
45 vizualizări

Scandal in Arges dupa ce lucratori de la Apele Romane au mers in Malureni, cu un buldoexcavator, pentru a largi albia raului si a consolida malurile, pentru evitatea unor noi inundatii. Nemultumit ca ar putea ramane izolat, un localnic s-a opus vehement lucrarilor, fiind nevoie de interventia mascatilor.
Inundațiile din ultima perioadă au făcut prăpăd în Păuleasca și Mălureni. Pentru a evita încă o situație de acest fel, autoritățile au venit în sprijinul localnicilor prin adâncirea albiei pârâului care trece prin comună și înălțarea malurilor. Totul a mers strună până în momentul în care un localnic s-a opus săpăturilor din fața gospodăriei sale. Deși au încercat să îi explice că totul este pentru binele locuitorilor din zonă, autoritățile nu au avut sorți de izbândă.
În ajutorul celor de la Apele Române a venit un echipaj al poliției din localitate si a fost solicitat si un echipaj de intervenție din cadru IPJ Argeș. Abia la sosirea mascaților, buldoexacvatorul a putut să își continue treaba. Totusi, in afara localnicilor agresivi, comunitatea este sceptica fata de decizia celor de la Apele Romane.
In replica, reprezentanții Apelor Române spun că se impunea o astfel de măsură pentru că, începând de miercuri, Argeșul intră sub avertizari de precipitatii abundente si inundatii și se preconizează că vor cădea 70 de litri pe metrul pătrat.

Cristi Ionică
Cristi Dumitru

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe