PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ALEARGĂ PENTRU COPIII BOLNAVI DE CANCER

ALEARGĂ PENTRU COPIII BOLNAVI DE CANCER

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

 

Sportul, combinat cu o cauză nobilă, se transformă într-o faptă demnă de admiraţie pentru cel care o face şi într-un gest ne neuitat pentru cei aflaţi în suferinţă. Tabara MAGICamp este poate un ultim vis pentru copiii bolnavi de Cancer, iar cei care contribuie la bunăstarea lor devin „îngeri” fără aripi. Orice voluntar este binevenit, iar colegul nostru, Marius Popescu, a decis să se alăture acestui vis frumos, pentru a-i susţine pe micuţi.

Marius a decis să se alăture cauzei MAGICamp, făcând ceea ce îi place cel mai mult, şi anume, alergarea montană. Astfel că, din data de 9 septembrie, va alerga pe crestele montane cu gândul la copiii care luptă cu boala în fiecare zi.

În urmă cu doi ani, Marius a mai alergat pentru un copil bolnav de cancer, pentru Dragoş, din Olt, greu încercat de soartă la doar 7 ani. Atunci a reuşit să strângă o sumă de bani, la cursele montane la care a participat, care au însemnat un ajutor extrem de util pentru familia micuţului. În acest an, primul ultra-maraton montan la care realizatorul emisiunii Carpe Diem va participa este în Masivul Ciucaş.

Cel mai mare stimulent pentru colegul nostru este imaginea copiilor care trec pragul MAGICamp, nişte luptători, care îndură suferinţele bolii cu zâmbetul pe buze.

Ultra-maratonul Ciucaş este primul dintro serie de competiţii montane la care Marius Popescu va participa în calitate de voluntar MAGICamp. În drumurile sale, acesta va duce povestea MAGICamp până pe cel mai înalt vârf de munte şi îi va convinge pe cei din jur să-i susţină prin donaţii pe micuţii aflaţi în suferinţă.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe