PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ALT FLAGRANT ÎN DÂMBOVIȚA! UN INDIVID L-AR FI ȘANTAJAT PE PRIMARUL DIN CIOCĂNEȘTI

ALT FLAGRANT ÎN DÂMBOVIȚA! UN INDIVID L-AR FI ȘANTAJAT PE PRIMARUL DIN CIOCĂNEȘTI

de Andrei Oprescu
47 vizualizări

UPDATE: Bărbatul acuzat de șantaj și-a petrecut o noapte în arestul poliției dâmbovițene. Joi a fost prezentat insanței cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au hotărât ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu.

ȘTIRE INIȚIALĂ:Încă un flagrant a avut loc în urmă cu două ore, în județul Dâmbovița, la Ciocănești. Un cetățean, George Rafel N. a fost luat pe sus de către ofițerii de poliție care , cu sprijinul unui procuror de la Parchetul Răcari , au organizat flagrantul. Se pare că individul își făcuse un obicei din a denigra edilul comunei. Mai nou, acesta ar fi mers la edil și i-ar fi pretins suma de 32000 de lei , pentru a-l lăsa în pace și a-l ajuta să obțină un nou mandat. Primarul din Ciocănești nu a cedat șantajului și a mers și a făcut plângere penală.
“Confirm că a fost vorba despre un flagrant, la ora 16. Acest om mă hărțuia de 3 ani. Îți făcuse un cont fals de facebook , unde imi denigra familia. M-a reclamat peste tot și m-am judecat cu el de mai multe ori. Mi-a cerut 32000 de lei. La flagrant i-am dat suma de 3000 lei. Banii erau marcați de către ofițerii de poliție.” a declarant Marin Păun, primarul comunei dâmbovițene Ciocănești.
Individul a fost luat la poliție, unde este adudiat. Nu se știe deocamdată dacă se vor lua măsuri preventive în acest caz.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe