PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AMBASADORUL GERMANIEI A VIZITAT JUDEŢUL DÂMBOVIŢA

AMBASADORUL GERMANIEI A VIZITAT JUDEŢUL DÂMBOVIŢA

de Andrei Oprescu
66 vizualizări

 

În periplul ambasadorilor care au vizitat judeţul Dâmboviţa, a venit rândul ambasadorului Germaniei la Bucuresti să cunoască industria dâmboviţeană. Acesta a vizitat principalele obiective turistice, dar şi fabricile conduse de investitori germani, de la Priboiu, Fieni şi Moreni.

Cu câteva cuvinte în limba română ale ambasadorului german au început declaraţiile de presă despre vizita în judeţul Dâmboviţa ale Excelenţei Sale. Vizita în judeţ are la bază dezvoltarea relaţiilor educaţionale universitare, în ceea ce priveşte studiul limbii germane, dezvoltarea relaţiilor în ceea ce priveşte forţa de muncă, precum şi dezvoltarea relaţiilor economice.

Parlamentarii dâmboviţeni, reprezentanţii prefecturii şi ai Consiliului Judeţean au stat de vorbă cu Excelenţa sa Cord Meier Klodt, ambasadorul Germaniei la Bucureşti, căruia i-au făcut o prezentare a judeţului Dâmboviţa şi cu care au vorbit despre instituţiile cu capital german din zonă.

Vizita ambasadorului a continuat la Curtea Domnească, la fabrica de textile, de la Priboiu, la fabrica de ciment de la Fieni, ambele cu capital german, dar şi la Automecanica Moreni.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe