PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AMBULANȘE NOI, ÎN DOTAREA SAJ DÂMBOVIȚA

AMBULANȘE NOI, ÎN DOTAREA SAJ DÂMBOVIȚA

de Andrei Oprescu
109 vizualizări

Serviciul de Ambulanta Dambovita ureaza sarbatori fericite, Craciun fericit, multa sanatate, atat personalului si colaboratorilor fara de care activitatea noastra nu s-ar putea desfasura, cat si populatiei judetului Dambovita.
De asemenea, pe aceasta cale aducem la cunostinta populatiei,situatia parcului auto din acest moment, care pe langa dotarea SAJ constand in 55 de autosanitare, impartite pe urmatoarele categorii:
Autosanitare tip A1/A2 – 22 bucati;
Autosanitare tip B1/B2 – 28 bucati;
Autosanitare tip C2 – 3 bucati;
Autosanitare tip ACD – 2 bucati,
in data de 14. 12.2019 si 15.12.2019, Serviciului de Ambulanta Dambovita, i-au fost repartizate, un numar de 8 ambulante de tip B1/B2, din care: o autosanitara marca Volskwagen 4×4, si 7 autosanitare Renault 4×2.
Acestea vor deservi substatiile astfel: 6 in statia centrala si 2 in substatiile Racari si Gaesti.
Odata cu punerea in functiune a acestor autosanitare noi, vom putea transfera si in alte substatii din ambulantele inlocuite de la statia centrala, iar o parte din ele vor ramane la statia centrala ca si masini de rezerva.
Totodata, 3 ambulante de tip A1/A2 vor fi transferate fara plata Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.
Multumim pe aceasta cale “Mosului”, respectiv Ministerului Sanatatii si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, si consideram ca, din acest moment SAJ este pregatit atat din punct de vedere profesional cat si logistic, sa deserveasca in mod cat mai operativ si calitativ populatia judetului Dambovita.
Totusi, dorim sa facem un apel de constientizare a populatiei, in sensul de a intelege ca apelul la 112 se face doar in situatii de urgenta. Cu titlu de exemplu, metionam ca numarul de solicitari in anul 2018 a fost de 65.001 – fara luna decembrie, cu 2000 mai mare fata aceiasi perioada a anului 2017, o mare parte a acestor cazuri nefiind considerate urgente. Astfel, indiferent de numarul ambulantelor si a personalului care le deserveste, non urgentele pot afecta buna desfasurare a activitatii, atat a SAJ cat si a SJUT, cu care avem o buna colaborare, si pe acestea cale le multumim.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe