PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AMBULANTA DIN DAMBOVITA, RASTURNATA IN BUCURESTI – VIDEO

AMBULANTA DIN DAMBOVITA, RASTURNATA IN BUCURESTI – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

O ambulanta din Dambovita s-a rasturnat pe un bulevard central din Capitala. Echipajul medical insotea un pacient cu hemofilie la Institutul de Hematologie de la Spitalul Fundeni, atunci cand a fost acrosata de un sofer neatent. Din accident a rezultat ranirea usoara a pacientului, asistentei si soferului de pe salvare. Din fericire starea celor trei pasageri este stabila, dar se afla in continuare la Spitalul Floreasca pentru investigatii amanuntite.

Ambulanta preluase un pacient cu hemofilie tip A, dar in stare stabila, de la Spitalul Gaesti pentru a-l duce la Institutul de Hematologie de la Fundeni. In zona Iancu de Hunedoara din Capitala, a fost lovita in plin de un atutorism de Hunedoara, al carui sofer se pare ca nu a vazut si auzit semnalele luminoase si sonore cu care circula masina salvarii. Impactul a fost atat de puternic incat ambulanta s-a rasturnat, povesteste directorul Serviciului de Ambulanță Dâmbovița, dr. Silviu Gotea. Tot el da asigurari ca cei trei pasageri sunt in afara oricarui pericol.

Pacientul care era transportat de ambulanta a avut noroc. Se afla pe targa si era prins cu centurile de siguranta. S-a lovit usor la cap, de defibrilatorul prins in perete. Toti trei au ramas la Spitalul Floreasca pentru investigatii amanuntite: radiografii, computer tomograf si examen neurologic, asa cum se face la fiecare accident rutier.

Echipa: Corina Slămnoiu, imagini preluare Antena 3

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe