PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AMENINȚARE CU BOMBĂ LA PLOIEȘTI

AMENINȚARE CU BOMBĂ LA PLOIEȘTI

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Apelul a venit miercuri seara in jurul prei 22. UN individ a spus ca a pus o bomba intr-o gara din Ploiesti, nespecificand insa si in care statie CFR. Imediat s-a dat alarma si orasul a fost impanzit de pirotehnisti, politisti si caini special antrenati. Politistii au cautat centimetru cu centimetru in toate garile din oras.Dupa ore bune de cautari, s-a stabilit ca apelul a fost fals.

Politsitii incearca acum sa dea de urma celui care a sunat si a dat alarma falsa, pentru a-l trage la raspundere. La jumătatea lunii ianuarie 2020, oamenii legii ploieşteni s-au mai confruntat cu o situaţie asemănătoare. Atunci au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat că în cadrul unei rafinării de pe raza municipiului Ploiești a fost amplasată o bombă. A fost constituită grupa operativă care a desfășurat activități specifice. Apelantul a fost identificat, stabilindu-se că cele sesizate nu sunt reale.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe