PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ANA ARE NEVOIE URGENTĂ DE AJUTOR!

ANA ARE NEVOIE URGENTĂ DE AJUTOR!

de Andrei Oprescu
22 vizualizări

 

Situaţie disperată pentru o familie din satul dâmboviţean Colacu! Ana, o fetiţă de doar 12 ani, este chinuită de boală şi pentru a supravieţui are nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală extrem de dificilă. Copila are o tumoră care se întinde pe creierul mic şi pe coloană. Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire, dar părinţii fac apel disperat către oamenii cu suflet pentru a-şi salva fetiţa.

Întâlnirile cu colegii de şcoală au rămas cea mai mare bucurie pentru Ana Matei, o fetiţă veselă, dar pe care boala o macină în fiecare moment. De câteva săptămâni, copila nu mai merge la şcoală pentru că mersul este tot mai greoi. Abia dacă îşi mai simte piciorul stâng, iar mâna stângă nu o mai poate mişca deloc. În urmă cu aproximativ o lună, Ana a fost diagnosticată cu tumoră pe măduva spinării cu evoluţie imprevizibilă şi necunoscută.

Familia copilei este optimistă că Dumnezeu o va ocroti pe Ana, iar fetiţa va fi salvată din ghearele bolii necruţătoare.

Colegii Anei spun că nu îşi mai doresc cadouri de sărbători. Singura lor dorinţă este ca prietena lor să se facă bine şi să se întoarcă la şcoală.

Familia şi prietenii Anei fac apel la oamenii cu suflet, să contribuie la salvarea copilei. Are doar 12 ani şi nu merită o asemenea suferinţă, ci să se bucure de viaţă ca orice alt copil de vârsta ei.

Ana va merge la un spital din Bucureşti pentru alte investigaţii medicale şi pentru operaţia de care depinde viaţa ei. Orice ajutor financiar este binevenit. Familia ei, formată din 5 membri, doi adulţi şi trei copii, pentru că Ana mai are doi fraţi mai mici, trăiesc din salariul tatălui de 1 400 de lei şi alocaţiile prichindeilor. Mama Anei a fost nevoită să renunţe la locul de muncă pe care îl avea pentru a sta în permanenţă cu fiica sa.

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe