PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ANCHETĂ ÎNTÂRZIATĂ

ANCHETĂ ÎNTÂRZIATĂ

de Andrei Oprescu
17 vizualizări

 

GURA ŞUŢII, DÂMBOVIŢA

Ancheta întârzie în cazul educatoarei Corina, care a dispărut de lângă cei dragi în vara anului 2016, aparent prin sinucidere. Familia femeii nu acceptă nici acum varianta sinuciderii şi spun că vor merge până în pânzele albe pentru a face dreptate. Rudele sunt indignate de întârzierea anchetei. Spun că, de aproximativ 11 luni, dosarul a ajuns pe mâinile procurorilor, însă ancheta nu a continuat.

Din noiembrie 2016 dosarul Corinei Cristea a fost declinat de poliţişti către procurori în noiembrie 2016. De atunci, familia educatoarei care s-ar fi sinucis în grădina din spatele casei soţului, prin spânzurare, nu mai are nicio informaţie despre parcursul anchetei. Rudele au contestat moartea prin spânzurare şi sunt convinse că, de fapt, a fost vorba despre o crimă.

Tatăl Corinei a făcut potecă la procuratură, însă, fără niciun rezultat. În plus, rudele apropiate ale educatoarei au avut dubii în ceea ce priveşte ancheta încă de la început.

Familia Corinei nu cunoaşte nici măcar rezultatul autopsiei.

Părinţii şi fraţii Corinei spun că vor merge până în pânzele albe pentru a se face dreptate în cazul educatoarei care, susţin ei, nu şi-ar fi pus niciodată capăt zilelor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe