PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ANGAJAȚII DE LA FINANȚE, ÎN PREAVIZ – VIDEO

ANGAJAȚII DE LA FINANȚE, ÎN PREAVIZ – VIDEO

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Aproape 100 de angajati de la Directia de Finante Publice Dambovita primesc in aceste zile preavizele de concediere! 97 de oameni isi vor pierde locurile de munca, insa mai au o sansa de a ramane in sistem. Jumatate dintre ei au la dispozitie posturi in departamente noi. Daca angajatii damboviteni de la Finante au aflat deja ce ii asteapta, cei de la Garda Financiara sunt in continuare intr-o situatie incerta. Si ei asteapta preavizele de concediere, care ar urma sa soseasca in cel mult doua saptamani.

Saptamana a inceput cu vesti proaste pentru angajatii finantelor publice. La directia damboviteana, timp de doua zile, se impart preavize de concediere. 97 de angajati vor fi disponibilizati. Situatia nu este insa atat de dramatica, sustine conducerea institutiei. Aproape jumatate dintre angajatii concediati se pot salva de somaj, pentru ca vor avea la dispozitie posturi in servicii nou infiintate. Alti 50 de damboviteni concediati de la Finante pot opta pentru posturi in directiile regionale de la Ploiesti si Bucuresti.

Potrivit acestuia, foarte putini angajati damboviteni de la Finante risca sa ramana fara loc de munca. Procesul de reorganizare ANAF, inceput in luna iunie, cuprinde infiintarea a opt directii regionale ale finantelor publice, in locul celor 42 de structuri judetene. In Dambovita va ramane o agentie judeteana, cu aproximativ 380 de angajati, care va fi subordonata Directiei Generale Regionale de la Ploiesti.

Reorganizarea ANAF presupune si infiintarea Directiei Generale Antifrauda Fiscala. In aceste conditii, Garda Financiara Dambovita a fost desfiintata, iar angajatii asteapta si ei preavizele de concediere. Ei vor avea prosibilitatea sa lucreze in noua structura judeteana, insa numai dupa ce vor trece de testari. Sediul regional al Directiei Generale Antifrauda nu va fi de aceasta data la Ploiesti, ci in Teleorman, la Alexandria. La Garda Financiara Dambovita mai sunt 17 angajati, dintre care 14 comisari.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe