PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » APĂ CU CISTERNA – VIDEO

APĂ CU CISTERNA – VIDEO

de admin
23 vizualizări

8.000 de sticle de apa, dar si doua cisterne au ajuns astazi la oamenii din Aninoasa. Pentru ca reteaua a fost contaminata, localnicii au ramas fara strop de apa. Voluntarii Crucii Rosii, jandarmii si echipajele Inspectoratului penrtu Situatii de Urgenta vor continua sa aduca oamenilor apa cu cisterna si in zilele urmatoare. Angajatii primariei au batut din poarta in poarta pentru a-i avertiza pe oameni sa nu bea apa, pentru ca este infestata, , lucru pe care, primarul Constantin MAricescu ar fi trebuit sa o faca inca de luni seara, atunci cand a aflat de situatia critica prin care trec localnicii. Cert este ca si edilul Maricescu poarta aceiasi vina ca si conducerea Companiei de Apa.

Oamenii din Aninoasa nu si-au revenit nici acum din soc. Au baut apa de la robinet si au ajuns la spital. Abia mai tarziu au aflat ca este infestata. Acum le este teama sa mai consume apa din reteua, dar nici nu au de unde sa isi procure.

In ajutorul lor au venit voluntarii Crucii Rosii Dambovita, care au distribuit 8000 de sticle de apa. Jandarmii au adus si ei doua cisterne si oamenii au venit sa isi umple galetile.

Chiar si acum mai apar oameni din sat, care se simt rau, penrtu ca au baut din apa cu dejectii. Este cazul acestui batran care sufera de trei zile. Nu a mers pana acum la spital, penrtu ca spune ca nu a avut bani. Astazi a cerut ajutorul Crucii Rosii.

Angajatii primariei au inceput sa bata din poarta in poarta, penrtu a le explica oamenilor ca nu au voie sa mai bea sau sa mai foloseasca la gatit apa din reteaua contaminata.

Unii spun insa ca masurile sunt tardive, penrtu ca oamenii trebuiau avertizati inainte, nu dupa ce s-au imbolnavit si au ajuns la spital.

 

Mădălina Zăbavă

Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe