PRIMA PAGINĂ » APA NEAGRA LA ROBINET

APA NEAGRA LA ROBINET

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Apa neagra! De asta au avut parte timp de o ora locatarii unui bloc din Targoviste. Din fericire, oamenii si-au dat seama la timp ca este ceva in neregula, pentru ca apa era inchisa la culoare si nu au consumat nicio picatura. Altfel, ar fi ajuns la spital. Ingrijorati, au anuntat Compania de Apa Targoviste. Reprezentantii institutiei spun ca a fost vorba de apa cu rugina, iar incidentul s-a produs in urma unor lucrari efectuate la retea. De vina ar fi si conductele foarte vechi din acest cartier. Atentie insa! Astfel de incidente se pot repeta in perioada urmatoare.

Locatarii blocului din Aleea Trandafirilor din Targoviste au ramas stupefiati cand au vazut ce le curge la robinet! In loc de apa potabila, un lichid de o culoare foarte inchisa. S-au speriat si nu au mai consumat niciun strop. Au fost nevoiti sa cumpere apa imbuteliata si pentru a gati. Au facut imediat o sesizare si la Compania de apa, iar specialistii au prelevat probe, pentru a fi analizate in laborator.

In urma analizelor efectuate, a rezultat ca la robinet a curs apa cu…rugina! Conducerea Companiei de Apa Targoviste spune ca incidentul s-a produs in urma unor lucrari care se efectueaza la sursele de apa Dragomiresti-Priseaca. Firma de constructii a cerut sistarea alimentarii cu apa pentru o scurta perioada, iar cand s-a reluat alimentarea, la robinetele targovistenilor a ajuns si rugina de pe conductele vechi.

Atat timp cat vor dura lucrarile in zona Dragomiresti-Priseaca, astfel de incidente se pot repeta. Asa ca nu va ramane decat sa verificati bine ce curge la robinetul dumneavoastra.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/c67-2jaESME?fs=1″ vars=”ytid=c67-2jaESME&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1819″ /]

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe