PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » APEL LA UMANITATE

APEL LA UMANITATE

de Mditv
8 vizualizări

Un batran, care locuieste intr-un centru social din municipiul Targoviste, face apel la bunavointa celor din jur! De sapte ani are un picior amputat, iar problemele de sanatate si varsta inaintata nu ii mai vor permite sa se deplaseze singur prea mult timp. Are nevoie de un carucior electric, insa nu si-l poate permite din pensia de 400 de lei pe care o primeste lunar.

Domnul Dragomir este singur pe lume. Sotia i-a murit in urma cu zeci de ani, iar copii nu are. Viata i-a fost impovarata si mai mult in urma cu sapte ani, cand a ramas fara un picior.

Batranul traieste intr-un centru social din municipiul Targoviste, de cinci ani. Aceasta a fost cea mai buna optiune pentru domnul Ion, pentru ca la tara nu se mai putea descurca singur din cauza handicapului fizic.

Batranul are nevoie de un carucior electric pentru a se putea deplasa, insa nu are posibilitatea sa il achizitioneze. Valoarea unui astfel de carucior se ridica la peste 3 000 de lei, iar barbatul are doar 400 de lei pensie, din care 240 de lei este cotizatia la centrul social.

Restul banilor ramasi din pensie ii da tot pe medicamente pentru ca are probleme si cu inima.

Batranul face apel la bunavointa oamenilor pentru ca acestia sa il ajute sa stranga suma necesara, care nu este deloc mare, insa pentru posibilitatile sale financiare este enorma. Domnul Ion iubeste viata si nu poate accepta ideea ca in curand va ramane imobilizat la pat, fara a se mai bucura de razele soarelui si de chipurile oamenilor de pe strada. Cei interesati sa ii acorde o mana de ajutor pot lua legatura cu batranul la numarul de telefon 0731 713 288 (Ion Dragomir) sau il pot gasi la Centrul Social Sfanta Elena din municipiul Targoviste.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe