PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » APELE I-AU ÎNGENUNCHEAT – VIDEO

APELE I-AU ÎNGENUNCHEAT – VIDEO

de admin
13 vizualizări

Sute de localnici din Arges, Dambovita, Prahova si Teleormna n-au simtit nicio clipa zilele sfinte. Apele le-au inundat casele si au luat trei vieţi! Punctul critic e Teleorman! Casele oamenilor de acolo s-au făcut una cu pământul! Cele care au rezistat sunt pline cu apă şi nămol, iar curţile lor sunt lacuri! Ameninţarea apelor n-a trecut. Alertade inundatii au fost prelungite, iar, de miercuri, se întorc ploile!
In Dâmboviţa, sute de oameni care aşteptau lumina sfântă a Învierii s-au trezit în iadul stihiilor. Le-a intrat apa în case şi le-a distrus fântânile. Pentru ei, sărbătorile s-au terminat şi a început coşmarul.
În Teleorman, 30 de oameni sunt încă izolaţi de ape. Alte peste o sută de suflete sunt refugiate pe la rude. Apele au intrat în 130 de case, iar peste 300 de curţi sunt transformate în lacuri. Puhoaiele au înghiţiti vieţi! În sudul României, trei oameni au murit, iar alţi doi au fost daţi dispăruţi. In Prahova, pârâul Bucovel a scos la suprafaţă trupul unui bărbat de 39 de ani. S-a înecat în ziua de Paşte, sub ochii copilului său, de numai opt ani! Un alt copil de 13 ani a sfarsit inceat in Arges, la Miroși. A căzut de pe o punte cînd  încerca să taversesze rîul Teleorman.
In comuna argeseana Stolnici suvoaiele au inundat 280 de curti si cateva sute de hectare de terenuri agricole. Oamenii spun că din cauza inundaţiilor din gospodării, le-au murit animalele şi păsările. Apele s-au mai retras acum insa meteorologii vin cu vesti proatse. De miercuri ploile se intorc!

Mihai Eremia, Mihaela Nedelcuță, Cristi Ionică
Eugen Bănescu, Cristi Dumitru, Paul Nanian

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe