PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Are balta „pește” – VIDEO

Are balta „pește” – VIDEO

de admin
13 vizualizări

Au trecut vremurile cand la Consiliul Judetean Dambovita dezbaterile pe marginea unor propuneri de hotarari incingeau spiritele intre membrii partidelor politice. In ultima vreme, hotararile sunt aprobate pe banda rulanta. Mai mult chiar, tinand cont de darnicia cu care se fac asocieri peste asocieri, cu sume alocate din bugetul Consiliului, se poate spune ca a trecut si perioada de criza financiara.
Chiar daca atunci cand vine vorba de analize generale mai mereu este adusa in discutie situatia cel putin dificila, din punct de vedere financiar, a Consiliului Judetean Dambovita, atunci cand vine vorba de dat bani pentru tot felul de asocieri parca nu mai este tot o perioada de restriste financiara. Ultimul exemplu il constituie cea mai recenta sedinta ordinara a Consiliului. Cu o ordine de zi normala ,consilierii nu au avut nevoie decat de aproximativ 40 de minute, pentru a ridica mana si vota in favoarea tuturor proiectelor de pe ordinea de zi. In plus, proiectele de asociere, cu diverse institutii sau foruri, au curs pe banda rulanta iar la multe dintre acestea contributia financiara nici macar nu mai fost precizata, cel putin in fata mass mediei ce mai nou nu mai are acces si la proiectele detaliate votate de consilieri.
Sunt tot atatea parteneriate cu contributii financiare din partea CJD. Si asat doar intro singura sedinta: Sa mai spuna cineva ca…nu are balta peste.

Redactor: Horia Marin
Imagine: Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe