PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ARME GĂSITE LA GALERIILE BISERICII STELEA – VIDEO

ARME GĂSITE LA GALERIILE BISERICII STELEA – VIDEO

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Descoperire incredibila la galeriile bisericiile Stelea din Targoviste. In timpul lucrarilor de restaurare, un municitor a gasit in saceagul lacasalui de cult doua pistoale si munitie care, potrivit specialistilor, dateaza din perioada celui de-al doilea razboi mondial. Politistii au fost chemati de urgenta la fata locului si au ridicat armele. Oamenii legii incearca acum sa afle de unde privin cele doua pistoale si munitia.

Doua pistoale, patru incarcatoare si mai multe gloante. Aceasta este descoperirea incredibila facuta de muncitorul targovistean. Mare i-a fost mirarea barbatului cand in timp ce lucra a dat peste cutia in care acestea erau asunse.

Cei care efectueaza lucrarile de restaurare la galeriile bisericii Stelea, si-au dat seama ca este vorba de arme foarte vechi si au sunat de urgenta la 112.

Politistii au ridicat cele doua pistoalele si munitia. Se pare ca dateaza din anul 1941. Oamenii legii continua cercetarile pentru a stabili de unde provine armamentul.

ECHIPA: Valentin Popescu / Ciprian Rusa

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe