PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ARMONIE DEPLINĂ

ARMONIE DEPLINĂ

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Consilierii județeni dâmbovițeni s-au reunit într-o scurtă, foarte scurtă ședință

Armonia si buna intelegere sunt, de o buna bucata de vreme, caracteristicile sedintelor Consiliului Judetean Dambovita. Reprezentantii celor patru formatiuni politice, ridica mana la unison pentru a trece proiectele de hotarari propuse de catre executiv. Cei mai multi nici macar nu urmaresc explicatiile celor din aparatul tehnic al institutieii, semn ca prea putin ii intereseaza ce voteaza sau, dar asta este o varoianta greu de crezut, ca stapanesc subiectul atat de bine ca nu-i mai intereseaza  vorbele specialistilor.

Prima sedinta din acest an a administratiei judetenea fost una scurta si foarte scurta, multumita apatiei celor mai multi dintre consilieri. In mai putin de 15 minute au trecut toate proiectele supuse atentiei lor de catre executiv si nu oricum. Cu o singura exceptie, toate cele sapte proiecte de pe ordinea de zi au fost votate cu unanimitate de voturi, semn ca opozitia a batut palma cu puterea adminstrativa si politica. Daca nu ar fi fost nevoie si de o scurta prezentare a fiecarui proiect in parte, sedinta s-ar fi putut incheia chiar inainte de a incepe, atat de grabiti erau unii alesi sa paraseasca sala. Cand seful a pus punct intalnirii s-au calcat pe botine inghesuindu-se spre iesire. Cu siguranta, lucrurile se vor schimba in preajma alegerilor, cand toti vor incerca sa se evidentieze in fata sefilor. Pana atunci, somn de voie si armonie deplina.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe