PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ASFALTARE, “MADE IN MĂTĂSARU”

ASFALTARE, „MADE IN MĂTĂSARU”

de Mditv
7 vizualizări

Localnicii din Mătăsaru au fost surprinși din nou de administrația locală. Și de această dată tot în sens negativ. Bucuroși ca în sfârșit li se asfaltează strada, cei care locuiesc în zona școlii generale au fost uimiți de noua metodă de asfaltare: din loc în loc. Gurile rele susțin că nu s-a finalizat peste tot pentru că materialul ar fi fost folosit în alte scopuri. Primarul și viceprimarul au alte explicații.

Așa arată o stradă asfaltată în localitatea dâmbovițeană Mătăsaru. Strada se afla chiar la intrarea în comună și face legătura cu Drumul Național 7. Oamenii au rămas surprinși însă de modul în care a fost turnat asfaltul. Această porțiune de exemplu a rămas doar cu pietriș.Există zvonul că s-ar fi asfaltat în curte la secția de poliție și nu a mai ajuns asfaltul și pentru porțiunea respectivă. Oamenii nu știu ce să mai creadă.

Contactat telefonic primarul susține că muncitorii au greșit când au asfaltat și că trebuia să lase liberă porțiunea care face legătura cu DN7. Chiar el i-ar fi oprit când a văzut lucrarea. Explicația este însă una comică și deloc credibilă. Întrebat dacă acum va decoperta și locul unde s-a pus asfalt din „greseala”, primarul a spus ca nu este cazul, deocamdată. De cealaltă parte, viceprimarul comunei susține că probabil nu a mai ajuns materialul și pentru asfaltarea acelei porțiuni, dar că vor termina până la toamnă.

Lucrările au început în urmă cu mai bine de o lună, dar până acum nu s-a mai intervenit pentru finalizarea primului strat de asfalt.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe