PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ATENŢIE, SE SURPĂ ASFALTUL!

ATENŢIE, SE SURPĂ ASFALTUL!

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Scandal in microraionul 4 din municipiul Targoviste! Locuitorii sunt revoltati pentru ca de luni bune nu mai au liniste din cauza lucrarilor la reteaua de apa si canalizare care par sa nu se mai termine. Acestia acuza firma care se ocupa cu lucrarile de mai multe pagube materiale si financiare si spun ca viata copiiilor este pusa zilnic in pericol de santierul permanent. Chiar la inceputul saptamanii, unul dintre copiii care se juca pe strada a cazut in groapa adanca.  Oamenii nu mai au nici siguranta gospodariilor intrucat strada se surpa continuu cand ploua. Cel mai grav este faptul ca, din cauza bucatilor de asfalt care cad, conductele de apa si gaze se fisureaza si pot provoca adevarate catastrofe.

Locuitorii de pe strada Tudorica Popescu din Targoviste au ajuns la capatul puterii. Oamenii spun ca lucrarile la reteaua de canalizare si apa din zona,  unele incepute chiar si din luna aprilie, nu s-au incheiat pana in prezent, iar pagubele  nu inceteaza sa apara. Riveranii spun ca muncitorii au facut gropi adanci pe care nu au mai venit sa le astupe iar viata lor este pusa in pericol de fiecare data cand ies pe strada pentru ca asfaltul se surpa continuu.

Oamenii se plang ca din cauza lucrarilor neterminate la timp si a surparii asfaltului, conductele de apa si gaze de pe strada se fisureaza continuu, iar ei trebuie sa plateasca din propriile buzunare pierderile. Nici gospodariile nu mai sunt in siguranta din cauza fisurilor. Acestia spun ca sunt in reparatii continuu si nu mai pot face fata situatiei, iar viata copiii lor este permanent in pericol.

Reprezentantii firmei dau din umeri si spun ca nu au ce sa le faca. Lucrarile vor continua in acelasi ritm si, chiar  daca le-au promis despagubiri, acestea nu au ajuns la oameni nici pana acum. Pentru toate pagubele cauzate au doar un singur raspuns: “nu va putem opri sa ne reclamati!!faceti reclamatii!”

ECHIPA: Cătălina Sandu/ Loredan Bouroşu

 

http://youtu.be/OJQpsafptrg

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe