PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Au amanat schimbarea – VIDEO

Au amanat schimbarea – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Un cuvant hotarator, in cea ce priveste sanctionarea vinovatilor, din scandalul apei infestate din Dambovita, il are Consiliul Local Targoviste. La solicitarea primarului, consilierii ar fi trebuit sa revoce membrii Consiliului de administratie, de la Compania de Apa. Pana la urma, consilierii nu prea s-au grabit sa ia o asemnea decizie.

Intrunit in sedinta ordinara, CLM Targoviste, a avut in fata si un proiect de hotarare suplimentar, fata de ceea ce fusese anuntat pe ordinea de zi a sedintei ordinare. Acesta viza tocmai revocarea CA de la Compania de Apa, societate unde CL este actionar majoritar. Cererea Executivului primariei nu a fost comentata prea mult, toti cei 20 de consilieri prezenti, dintr-un total de 21, votand in favoarea acestei decizii.Totusi, hotararea, prin care practic reprezentantul in AGA de la Companie, al Consiliului Local, este imputernicit sa revoce mandatele celor sapte membrii ai CA, are si un amanunt mai putin asteptat. Sedinta AGA, in care se va produce revocarea, va avea loc peste exact o luna, mai bine zis in data de 29 aprilie.Si dupa cum se stie, dupa o asa lunga perioada de vreme, se prea poate ca efectele scandalului sa se fi estompat. Totusi, daca hotararea de revocare va fi pusa in practica ulterior va trebui ca firma specializata in recrutarea de personal sa gaseasca alti candidati,iar acestia, prin votul consilierilor locali, sa fie mandatati ca sa schimbe actualul CA, de la Companie. Asadar, o actiune ce poate dura luni de zile. Societatea poate functiona si fara CA, pentru o perioda, in schimb, fara CA, nu poate fi schimbata structura de conducere a Companiei, asadar directorii, ce nu renunta la functie prin demisie, isi vor pastra postul.

 

Redactor: Horia Marin

Imagine: Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe