PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU AVUT NOROC – VIDEO

AU AVUT NOROC – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Patru elevi,doi baieti si doua fete cu varste intre 12 si 15 ani au avut de suferit azi in municipiul Curtea de Ares dupa ce masina in care se deplasa,condusa de tatal unuia dintre minori a lovit un copac si s a oprit intre un gard si un stalp. Potrivit declaratiei soferului,un pneu al masinii a explodat.Scolarii sunt din comuna Cicanesti si se intorceau acasa de la Pitesti de la concursul Cu viata mea apar viata,unde au reprezentat localitatea,doi baieti au suferit leziuni la cap si la maxilar,iar fetele au intrat in stare de soc,dar au scapat nevatamate
Elevii din clasele V-VIII ale scolii Cicanesti constituie echipa comunei la concursul desfasurat de ISU Ares la Pitesti,iar in momentul producerii accidentului,ei se intoceau acasa,la volan fiind tatal unuia dintre ei.Acesta spune ca la un moment dat,la intrare in municipiul Curtea de Ares s a auzit o explozie pe partea dreapta fata a masinii,a pierdut controlul volanului,iar autovehiculul a rupt un copac si s a oprit intre un stalp si ardul unei case.
Copiii au fost transportati cu salvarile Serviciului de Ambulanta Judetean Arges si ale SMURD la Spitalul Municipal din Campulung Muscel.
Soferul,care nu era sub influenta bauturilor alcoolice a scapat nevatamat,cele doua fete din clasale a saptea si a opta nu au suferit leziuni,dar erau in stare de soc.insa baietii,unul de clasa a 5 a celalalt din a sasea au suferit leziuni la cap si la maxilar.Politistii au inceput o ancheta in acest caz.
Traficul rutier pe strada Victoriei,artera rutiera principala a orasului a fost blocat timp de o jumatate de ora,timp in care au intervenit ambulantele,iar politistii au efectuat cercetarile,timp in care circulatia nu a putut fi deviata din lipsa rutelor ocolitoare.

REPORTER: CRISTI IONICA
IMAINE: CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe