PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU DONAT “VIAȚĂ”

AU DONAT “VIAȚĂ”

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Targovistenii si-au aratat o data in plus generozitatea fata de semenii aflati in suferinta si au raspuns chemarii de a dona sange. Inca de la primele ore ale diminetii oamenii  s-au inscris pe listele de asteptare, au completat formularele de triere si au donat. Campania a fost binevenita pentru Centrul de Transfuzii, care avea nevoie urgenta de sange, dupa ce, in timpul verii, numarul donatorilor a scazut considerabil.

Dupa o perioada a concediilor numarul celor care s-au oprit pe la Centrul de Transfuzii din Targoviste sa doneze sange s-a redus mult. Asa ca, unitatea a ramas cu frigiderele goale si cu nevoie urgenta de sange si produse din sange. Acum, in urma reluarii campaniilor de donare se asigura necesarul. Oamenii au raspuns prompt solicitarii organizatorilor.

Campania de donare de sange, reluata la inceput de toamna, este o continuare a Caravanei mobile “O sansa pentru viata”, care isi propune sa atraga un numar cat mai mare de donatori de sange fideli.

Evenimentul va fi organizat in fiecare zi de marti, iar saptamana viitoare, pe zece septembrie, donatorii sunt asteptati pe platoul prefecturii din Targoviste unde vor gasi laboratorul mobil.

Echipa: Corina Slămnoiu/ Răducu Rădoi

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe