PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU FOST PRINŞI ŞI CEILALŢI PATRU BĂTĂUŞI

AU FOST PRINŞI ŞI CEILALŢI PATRU BĂTĂUŞI

de Andrei Oprescu
19 vizualizări

Mascaţii au descins în această dimineaţă în locuinţele celorlalţi patru bătăuşi de la Titu. Imediat după altercaţie, aceştia s-au făcut nevăzuţi, dar nu s-au putut ascunde pentru mult timp de autorităţi. Doi dintre ei au ajuns in fata anchetatorilor cu răni serioase la cap şi la nivelul membrelor. Toţi patru au fost retinuţi pentru 24 de ore, iar ceilalţi opt agresori au primit control judiciar.

A fost agitaţie mare în faţa postului de poliţie din Titu miercuri dimineaţa. Timp de cinci ore, cât au durat audierile celor patru indivizi care s-au bătut cu bâte, coase, lopeţi şi bolovani, rudele acestora s-au perindat prin zonă. În faţa secţiei de poliţie au ajuns şi indivizii care au fost deja audiaţi luni. Cei patru bătăuşi, ridicaţi de mascaţi miercuri dimineaţa, spun că au primit lovituri puternice şi susţin că ei ar fi de fapt victimele în această altercaţie.

Cei patru bătăuşi ridicaţi de mascaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

În cazul celorlaţi opt indivizi implicaţi în scandal procurorii au dispus măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe