PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REȚINUȚI PENTRU FURTURI

REȚINUȚI PENTRU FURTURI

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

 

În urma celor 6 percheziiţi domiciliare, efectuate pe raza municipiului Târgovişte şi în judeţul Teleorman, cinci persoane au fost reţinute şi duse în faţa procurorilor. La Parchet, suspecţii însoţiţi de mascaţi, au fost aşteptaţi de rudele lor, care au făcut un adevărat spectacol.

Joi, 9 august,polițiștii specializați în investigații criminale de la Poliția Municipiului Târgoviște au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza municipiului Târgoviște și în județul Teleorman, la persoane bănuite de furturi din locuințe și societăți comerciale, fapte comise în perioada 2016-2018. Au fost puse în executare 5 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției pentru audieri, iar apoi au fost duse în faţa procurorilor. La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, aşteptau rudele de etnie romă ale reţinuţilor, care s-au tăvălit pe jos când i-au văzut pe reţinuţi încătuşaţi.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe