PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU PUS LACĂT PE UȘĂ! – VIDEO

AU PUS LACĂT PE UȘĂ! – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Minivacanta de Rusalii a anulat zeci de trenuri in judetul Dambovita si a inchis unitatile bancare sau oficiile postale. Supermarket-urile in schimb au avut program normal, venind in sprijinul celor care au lasat cumparaturile pentru un gratar la iarba verde, pe ultima suta de metri. Clientii au iesit la cumparaturi de la prima ora a diminetii.
Mindivacanta de Rusalii a adus modificari in circulatia feroviara. In judetul Dambovita, pe 9 iunie, au fost anulate cinci trenuri Inter Regio, pe rutele Titu -Targoviste si retur, Pitesti-Bucuresti Nord si un tren Regio pe distanta Targoviste-Bucuresti Nord. Cei care au vrut sa obtina informatii despre trenuri, au gasit ghiseele inchise. Unii au fost norocosi. Trenul lor nu s-a anulat si au avut cu ce sa circule. Recunosc insa ca s-au interesat din timp despre modificarile survenite in circulatia feroviara.
Altii au facut cale intoarsa, pentru ca ar fi asteptat in zadar un tren pe ruta dorita. Lacat pe usa au pus in a doua zi de Rusalii si unitatile bancare sau oficiile postale. De altfel, reprezentantii companiei au anuntat ca scrisorile pot ajunge mai tarziu la destinatari, pentru ca in prima zi a saptamanii nu se lucreaza.
Agitatie a fost in schimb, de la prima ora a diminetii, in marile magazine. Oamenii au iesit la cumparaturi și au gasit program normal la supermarket, asa ca si-au umplut carucioarele cu bunatati pentru masa festiva de Rusalii. Cei mai multi au optat pentru un gratar.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe