PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU SCĂPAT CA PRIN MINUNE

AU SCĂPAT CA PRIN MINUNE

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Au văzut moartea cu ochii într-un accident spectaculos! Șoferul unui autoturism și pasagerul din dreapta au ajuns la spital după ce conducatorul auto a pierdut controlul volanului, a intrat într-un cap de pod, a distrus borna kilometrică, s-a răsturnat de trei ori și s-a oprit într-un gard. Martorii spun că cele doua persoane au supraviețuit ca prin minune.

Accidentul s-a produs pe DN72A în dreptul localității dâmbovițene Gheboieni. Șoferul a pierdut direcția de mers și s-a izbit de un cap de pod. Mașina s-a răsturnat de trei ori și s-a oprit într-un gard. Martorii spun că pasagerul a fost aruncat de impact pe geam. Șoferul, rănit grav, dar și pasagerul au fost transportați la spital. Din spusele oamenilor, șoferul a făcut o criză de epilepsie și astfel a pierdut controlul volanului.

Oamenii spun că în zona se circulă cu viteză foarte mare și au loc des accidente mortale. Din fericire cei doi au scăpat cu viață, dar au fost transportați de SMURD la spital.

Traficul a fost îngreunat în zonă, în urma accidentului, s-a circulat mai bine de jumătate de oră pe o singură bandă. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii evenimentului.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe