PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU SCĂPAT DE CRIZĂ! – VIDEO

AU SCĂPAT DE CRIZĂ! – VIDEO

de admin
1 vizualizări

De cand s-a declansat criza economica, unul dintre cele mai vaduvite domenii a fost cel al constructiilor. Dupa mai bine de cinci ani, acest sector da semne de redresare. In judetul Dambovita de exemplu, au fost eliberat peste 140 de autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, intr-o singura luna. Nu este un numar record, dar este o crestere semndificativa, de aproape 60%. Vestea buna este ca se inregistreaza si un numar mai mare de locuri de munca, in acest domeniu.
Potrivit informatiilor furnizate de statisticieni, intr-o singura luna, in judetul Dambovita s-au eliberat 143 de autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in crestere cu 58,9% fata de luna anterioara. Se inregistreaza o crestere si in comparatie cu anul trecut, cu 11,7%.
Cele mai multe autorizatii de construire au fost eliberate pentru mediul rural, aproape 100.

Odata cu dezvoltarea domeniului constructiilor se inmultesc si locurile de munca. In prezent, firmele au renuntat la concedieri, asa cum se intampla anii trecuti si au nevoie de lucratori. Cele mai multe posturi vacante din acest domeniu sunt insa pentru muncitori necalificati. Pentru cei cu studii superioare, sunt disponibile posturi de ingineri constructii.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe