PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU SPUS “PAS” ȘEDINȚEI

AU SPUS „PAS” ȘEDINȚEI

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Absența în masă a PSD-iștilor a împiedicat constituirea consiliului local Ulmi. Convocați la sedința în care ar fi trebuit să se constituie consiliul și să depună jurământul cei șase consilieri PSD și consilierul PMP au ales să spună PAS. Prefectul a convocat o nouă ședință marțea viitoare. Dacă aceștia vor absenta nemotivat de două ori își vor pierde mandatele.
Consilierii PSD Ulmi Nicolae Vărzaru, Ramona Florina Mureșan, Victor Sârbu, Gâtman Valentin, Ștefan Predescu, Gabriel Neagoe și consilierul PMP Ulmi Nicolae Sterie sunt cei șapte care au absentat la ședința de constituire a Consiliului Local Ulmi. Țoți ceilalți consilieri din partea Partidului Național Liberal în frunte cu primarul ales Bogdan Tița s-au prezentat.
În lipsa unei majorități de două treimi dintre consilieri, s-a constatat că ședința nu a fost legal constituită, astfel că Prefectul județului Dâmbovița a decis ca aceștia să fie convocați din nou marți, 12 iulie.
În cazul în care consilierii lipsesc nemotivat de două ori își vor pierde mandatul.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe